-15%

Aparat pentru vidat Hausberg HB-2600, Latime maxima 29.5cm, Viteza de vidare 2.5L/min

Hausberg
Disponibilitate:

În stoc


140,92 lei 165,00 lei

În stoc

Aparat pentru vidat Hausberg HB-2600, Latime maxima 29.5cm, Viteza de vidare 2.5L/min

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

• vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;

• economiseste spatiu in frigider;

• ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Caracteristici:

• Functie: punga pentru vidat – utilizat numai cu punga pentru vidat

• Buton oprire

• Latime fir incalzitor: 1.5mm

• Latime punga: 29.5cm (maxim)

• Viteza de vidare: 2.5L/min

• Grad de vidare: 430mmHg(-57kpa)

Brand

Hausberg

Garantie (nr. luni)

24

Opinia clientilor:

0.0 per total
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat pentru vidat Hausberg HB-2600, Latime maxima 29.5cm, Viteza de vidare 2.5L/min”

Deocamdata nu exista review-uri.